Om os

Om Din Pita Bar

Hos Din Pita Bar har vi en vision om at levere sundere og velsmagende mad baseret på friske råvarer og tilberedning med sans for detaljen. Vi ønsker at skabe glæde og fremme sundhed med inspirerende madkoncepter, som kan anvendes og nydes til en lang række anledninger. Vi stiller alt fra den lille sult med sandwich og smoothies til større selskaber, hvor deltagerne skal bespises med sundere, næringsrig og ikke mindst lækker mad. Vores køkkenchef og medarbejdere har en gastronomisk filosofi, som sikrer alsidige madkoncepter der kan skræddersyes til ethvert formål.

Konceptet Din Vitmain Bar er ejet 100% af Sofie Løvkvist og det har det været siden september 2015. Hos Din Pita Bar er vi et glad og smilende team som står klar til at give dig en madoplevelse udover det sædvanlige.

Besøg Din Pita Bar på Kastetvej 41 i Aalborg Vestby og få en snak om madplaner, juicekure eller mad ud af huset med fokus på sundere kost. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din bestilling, så kontakt os på tlf. 40 92 93 93 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

SPECIALAFTALER FOR VIRKSOMHEDER

Ring og hør nærmere.

Er du allergiker, kræsen eller har en forkærlighed overfor en bestemt type mad, så sørger vi for at tilpasse dine ønsker i en speciallevering.